Airconditioning

“To be our customers’ first choice for airconditioning, heating and refregeration solutions everywhere around the world”, dat is wereldwijd de missie van Carrier.

Met recht kan gezegd worden dat Carrier thuis is in airconditioning. Klantgerichte oplossingen zijn onze specialiteit en ons zeer uiteenlopende productenpakket sluit naadloos aan op de behoeften van de markt. Voor iedere situatie is een optimale oplossing voorhanden en men vindt onze producten dan ook overal waar mensen wonen, werken of recreëren.

Wat is een airco?

Airconditioning is ideaal om een ruimte een aangenaam temperatuur te geven. Je kunt zowel thuis als op kantoor veel profijt hebben van een airconditioning systeem. Het leven overdag, ’s nachts slapen en werken is met een airco een stuk comfortabeler. Een ventilator is leuk en aardig om de gevoelstemperatuur wat omlaag te brengen, maar het koelt een ruimte zelf niet. En het is niet echt prettig om warme lucht in je gezicht geblazen te krijgen als je het toch al zo warm hebt. Meer op www.aircos.be.